Opskrift på Pasta Carbonara

april 29, 2017


Pasta Carbonara er en lækker, forholdsvis nem ret at tilberede. Det tager ikke lang tid at lave, og det smager fantastisk godt. Der er både fløde og bacon i retten, så den burde gå rent hjem ved de fleste!
Jeg bruger selv frisk pasta i retten, men den almindelige tørrede fra pose kan også sagtens bruges.

Ingredienser til 4 personer:

Frisk pasta (2 pakker) eller alm. spaghetti til 4 personer
150g god bacon eller panchetta, som oprindeligt bruges
1 løg i finthakkede tern (kan undlades)
1 tsk smør
2 store æg
1 dl piskefløde (38%)
1/2 dl friskrevet parmesan ost
salt
Peber

How to:

Bacon/panchetta skæres ud i tern og steges ved middel varme på panden, indtil det er sprødt. Tages derefter til side på et stykke køkkenrulle, for at dryppe af.

Kom herefter smørret på panden og steg løgene til de er bløde. Tilsæt bacon og fløde. Fløden skal koge op kort, og derfter fjerner man panden fra det varme blus.  De to æg og pastaen røres i blandingen sammen med den friske ost.
Bland det hele godt sammen, og smag til med salt og peber.

Ved servering drysses retten med lidt frisk parmesan ost.



Ingen kommentarer:

Leveret af Blogger.